ผีชุดขาวแห่งเบอร์ลิน

ผีชุดขาวแห่งเบอร์ลิน

จะพบเจอได้ที่เยอรมัน – ฝรั่งเศส

ผู้หญิงในชุดขาวเป็นหนึ่งในเรื่องราวที่เป็นตำนานมากที่สุดในโลกปรากฏในบันทึกประวัติศาสตร์ครั้งแรกจากยุคกลางที่พูดถึงวิญญาณของหญิงสาวในชุดสีขาว ใครที่เห็นนั้นจะต้องตายในภายหลัง

ได้มีการกล่าวกันว่าเป็นวิญญาณของ อันนา ซิโดว์ ภรรยาแบบลับๆของกษัตริย์ โจอาคิมที่ 2 ในศตวรรษที่ 16 ซึ่งถูกจับขังจนตาย ซึ่งใครที่เห็นวิญญาณผู้หญิงในชุดสีขาว คนในราชวงศ์จะต้องประสบกับโชคร้าย เช่นปี 1619 กษัตริย์ จอร์น ซิกมุนด์ เห็นวิญาณผู้หญิงสวมชุดสีขาว ก่อนตายในอุบัติเหตุ จากนั้นกษัตริย์ จอร์น ซิกมุนด์ เสียชีวิตนอกจากนั้นกษัตริย์หลายคนที่เห็นวิญญาณนี้ปรากฏในรัสเซียปารีสและครั้งสุดท้ายที่มันปรากฏขึ้นคือวันที่ 29 เมษายน 1945 ซึ่งเป็นวันแห่งการล่มสลายของนาซีเยอรมันในกรุงเบอร์ลิน!

White Ghost of Berlin

Can be found in Germany – France

The woman in white is one of the most legendary stories in the world, appearing in the first historical records from the Middle Ages that spoke of the spirit of the girl in white. Those who see will die later

Her horrors spread far and wide across the ocean, resulting in the extension of local legends. Dozens of stories

It is said to be the soul of the secret wife of Anna Joakim of King Joachim in the 16th century, who was imprisoned to death. Whoever sees the spirit of a woman in a white dress People in the royal family will suffer bad luck, such as the year 1619. King John Sigmund see the spirits of women wearing white clothes in white. Before dying in an accident From there, King John Sigmund died. In addition, many kings who saw this spirit appeared in Russia, Paris, and the last time it appeared was April 29, 1945, the day of the fall of the German Nazi in the city. Berlin!

ผีชุดขาวแห่งเบอร์ลิน

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com