ตำนาน กิล เปเรซ

ตำนาน กิล เปเรซ

กิล เปเรซ เขาเป็นนายทหารบ้านเกิดของเขาคือสเปนประจำการที่ พระราชวังเดลโกเบอนาดอร์ ที่ประเทศฟิลิปปินส์ แต่ทันใดนั้นนายทหารนายนี้ก็ปรากฏตัวขึ้นที่เม็กซิโกอย่างน่าแปลกใจในวันที่ 26 ตุลาคม 1593 และตัวเขาเองก็ไม่รู้เหมือนกันว่ามาอยู่ที่นี่ได้ไง ซึ่งทำให้เขาประหลาดใจมาก สิ่งที่เขารู้ในตอนนั้นคือผู้ว่าของเมืองที่เขาประจำการถูกลอบสังหาร สองเดือนต่อมามีข่าวจากเรือของฟิลิปปินส์ยืนยันว่าการอ้างสิทธิ์ทั้งหมดที่เขาพูดนั้นเป็นความจริง แต่ในเวลาเดียวกันมีพยานที่เห็น กิล เปเรซ ในวันที่ 23 ของเดือนและปี เดียวกัน ก่อนที่เขาปรากฏตัวในเม็กซิโกเช่นกัน ซึ่งไม่มีทางที่เขาจะเดินทางไปเม็กซิโกได้อย่างรวดเร็วในสมัยนั้น

ในที่สุดเขาก็กลับไปที่ฟิลิปปินส์อีกครั้ง และไม่มีใครเห็นเขาอีกเลยตั้งแต่วันนั้น ทำให้เรื่องราวของเขากลายเป็นเรื่องลึกลับที่ไม่มีใครรู้ว่าเขาเดินทางอย่างไรจนถึงตอนนี้

Gilpret Legend

Back in the year 1593, Gil Perez, a Spanish soldier, was assigned to protect the governor’s palace. Somewhere in Manila Philippines The story seems like nothing. Until Governor Gomes Perez Das Marinas was assassinated by a Chinese waterboat rebel. After he was going to travel to Molokus Island In indonesia

Gil Perez. He is a military officer. His hometown is Spanish, stationed at Del Cober Palace In the philippines But suddenly the soldier appeared surprisingly on Mexico on October 26, 1593, and he didn’t know how to be here. Which surprised him a lot What he knew at that time was the governor of the city in which he was stationed assassinated. Two months later, news from a Philippine boat confirmed that all the claims he had made were true. But at the same time, there were witnesses who saw Gilperez on the 23rd of the month and the same year before he appeared in Mexico as well. Which there was no way he could travel to Mexico quickly in those days.

He eventually returned to the Philippines again. And no one saw him again since that day Made his story a mystery that no one knows how he has traveled until now.

ตำนาน กิล เปเรซ

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com