คีย์ เวสต์ ฟลอริดา

คีย์ เวสต์ ฟลอริดา

เมืองคีย์เวสต์ฟลอริดาเป็นชุมชนขนาดเล็ก ที่นั่นมีประวัติศาสตร์อันแสนนานและมีตำนานมากมายเกี่ยวกับผี เพราะมันเคยเป็นเมืองสนามรบสงครามกลางเมือง หมู่เกาะโจรสลัด และอาชญากรต่าง ๆ และยังเป็นที่เก็บศพ และ เป็นสถานที่ยอดนิยมสำหรับเรื่องราวลึกลับมากมาย

ความสยองขวัญของเมืองนี้เป็นที่รู้จักในนาม “โรเบิร์ด” ตุ๊กตาผีสิงอายุมากกว่า 105 ปี มีเรื่องเล่าว่ามันเป็นของขวัญของลูก โรเบิร์ด ยูจีน ออตโต 1904 เชื่อกันวว่าตุ๊กตาตัวนี้ได้ต้องคำสาปมนต์ดำวูดูของคนรับใช้ที่ไม่พอใจครอบครัวนี้

ซึ่งครอบครัวโรเบิร์ดกล่าวว่าในขณะที่อยู่กับตุ๊กตาพวกเขาได้ยินเสียงตุ๊กตาที่พูดออกมา และสามารถเดินได้ และจะทำให้ของใช้ในบ้านเสียหายตลอดเวลา นอกจากนี้ยังมีความคิดที่จะฆ่าเจ้าตัวอีกด้วย ในที่สุดตุ๊กตาก็ถูกเก็บไว้ในห้องใต้หลังคา หลังจากยูจีนจบชีวิตในปี 2517 มีครอบครัวใหม่เข้ามาซื้อบ้าน และได้ยินตุ๊กตากรีดร้องและเดินมาโจมตีลูกสาวของเขา

Key West Florida is a small community. There is a long history and many legends about ghosts. Because it used to be a battlefield city, civil war Pirate islands And criminals, and also as a burial ground and a popular place for many mysterious stories.

The horror of this town is known as “Robert.” The haunted doll is over 105 years old. There is a story that it was the gift of the child, Robert, Eugene Otto 1904. This doll has to curse voodoo black magic of a servant who displeases this family.

Which the Robert family said while they were with the doll, they heard the doll’s voice saying And can walk And will damage household items all the time There is also an idea of ​​killing a person as well. Finally, the dolls were kept in the attic. After Eugene died in 1974, a new family came to buy a house. And heard the doll screaming and walking to attack his daughter.

The question of wonder from birth to this day is Ghosts are real or not ? Some people say that they have encountered Some people try to not find places that are rumored to be known as fierce ghost or not, as can be proven.

คีย์ เวสต์ ฟลอริดา

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com