The Living Severed Head

The Living Severed Head

มันเป็นความเชื่อที่หลายคนทั่วโลกไม่ใช่แค่อเมริกา โดยเชื่อว่าเมื่อผู้คนที่ถูกตัดศีรษะจากคอของพวกเขา แต่แล้วหัวนั้นก็ยังคงเหมือนมีชีวิตอยู่ชั่วขณะหนึ่ง และก็มองไปที่เพชรฆาตที่ตัดหัวของเขา !! และมันก็เกิดขึ้นจริงแล้วจริงๆ !! เมื่อหัวของเราตกลงจากบ่าเราจะยังมีชีวิตอยู่ได้จริงหรือไม่?เราสามารถกระพริบตา และสมองสามารถทำงานได้หรือไม่?

สิ่งนี้เริ่มขึ้นในสมัยที่มีการใช้เครื่องกิโยตินหรือเครื่องตัดหัวเพื่อประหารนักโทษ ด้วยเหตุผลว่าเป็นเครื่องประหารชีวิตที่ทำให้คนที่ถูกประหารไปอย่างรวดเร็วที่สุดอย่างสมบูรณ์ โดยไม่มีความเสียหายทางสมอง เวลาดำเนินการแต่ละครั้งจะกระทำในท่ามกลางฝูงชนที่มาดูอย่างแออัด และนั่นทำให้พวกเขามีโอกาสได้เห็นหัวของคนที่โดนประหารมีชีวิตอยู่? หนึ่งในนั้นคือการปฏิวัติฝรั่งเศสเมื่อวันที่ 17 กรกฎาคม 1739 ผู้หญิงชื่อ ชาร์ลอตต์ คอร์เดย์ สาวในชนบทที่ฆ่า พอล มารัต เธอถูกประหารชีวิตโดยกิโยติน หลังจากมีดตัดศีรษะของเธอก็กระเด็นออกมา ผู้ช่วยคนหนึ่งหยิบหัวของเธอขึ้นและตบที่แก้ม พยานรอบๆยืนยันว่าดวงตาของเธอเหลือบไปมองที่เขาด้วยสีหน้าไม่พอใจและพูดว่า ไม่ได้ (couldn)หลังจากนั้นคนที่จะถูกประหารชีวิตโดยกิโยตินจะถูกขอให้กระพริบตา เป็นผลให้นักโทษหลายคนแสดงให้เห็นว่าแม้กระทั่งโดนตัดหัวแล้วพวกเขายังมีชีวิตอยู่อีกชั่วขณะนึง

It is a belief that many people all over the world, not just America. By believing that when people were beheaded from their necks But then that head was still alive for a moment And look at the killer that cuts off his head !! And it really happened !! When our heads fall down from our shoulders, can we really still live? Can we blink? And can the brain work?

This began when the guillotine or head-cutting machine was used to kill prisoners. On the grounds that it was the death penalty that caused the people to be executed as quickly as possible Without brain damage Each action is done in the crowded crowd. And that gives them the opportunity to see the heads of the people who were killed. One of them was the French Revolution on July 17, 1739. A woman named Charlotte Corday, a girl in the countryside that killed Paul Marat, was executed by Guillotine. After the knife cut off her head, it bounced off. One assistant picks up her head and slaps the cheek. The surrounding witness confirmed that her eyes glanced at him with a disgruntled expression and said she couldn’t (couldn). After that, those who would be executed by Guillotine would be asked to blink. As a result, many prisoners have shown that even being beheaded, they still live for a while.

The Living Severed Head

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com