เกาะล้าง ฮาชิมะ

เกาะล้าง ฮาชิมะ

เกาะฮาชิมะแห่งนี้ตั้งอยู่ในจังหวัดนางาซากิ เป็นเกาะที่ล้างมานานและอยู่กลางทะเลตั้งอยู่แบบโดดเด่นมากและมีแค่เกาะเดียวโดดๆและถือเป็นหนึ่งใน 5 เกาะที่น่าจับตามองที่สุดในโลก เกาะนี้เป็นเหมือนคุกคุมนักโทษในช่วงสงครามโลกครั้งที่สอง จึงเป็นเกาะที่หลอนสุดๆไปเลยละค่ะ

กองทัพญี่ปุ่นคัดเลือกคนงานชาวจีน และชาวเกาหลีใต้ซึ่งเป็นจำเลยในระหว่างสงครามเข้ามาทำงานในเหมืองถ่านหิน ต่อมามิตซูบิชิบริษัทยักษ์ใหญ่ของญี่ปุ่นได้ซื้อเกาะนี้ และนำมาพัฒนาเป็นเหมืองถ่านหินขนาดใหญ่ และต้องปิดตัวลงเพราะพลังงานจากถ่านหินไม่จำเป็นในญี่ปุ่นอีกต่อไป จึงอพยพผู้คนออกจากพื้นที่

เกาะฮาชิมะ ในปัจจุบันกลายเป็นสถานที่เปลี่ยวล้างและไม่มีสิ่งมีชีวิตไม่มีแม้แต่ต้นไม้หรือดอกไม้เลย เกาะฮาชิมะ ถูกใช้เป็นสถานที่สำหรับถ่ายทำภาพยนตร์หลายเรื่อง หนึ่งในนั้นคือ “Battle Royale” ระหว่างการถ่ายทำมีสิ่งผิดปกติเกิดขึ้นตลอดเวลา เช่นเจอคนอื่นนอกจากลูกทีมที่เข้ามาในฉากหรือม้วนฟิมล์เสียทั้งที่ยังใช้งานได้อยู่ในตอนแรก

และเหตุการณ์ที่น่ากลัวที่สุดในกองทำให้ต้องหยุดเป็นเวลาหนึ่งสัปดาห์คือ Shiaki Kuriyama นักแสดงที่เล่นบทบาทของนักเรียนหญิงจู่ๆเธอถูกครอบงำโดยบางสิ่งบางอย่างจนกระทั่งต้องเชิญมิโกะหญิงที่มาพร้อมด้วยจัดการขับไล่วิญญาณชั่วร้าย จนสำเร็จ

หลังจากวิญญาณนั้นออกจากร่างกายของเธอ เธอพูดว่า “สถานที่นี้มีดวงวิญญาณความอาฆาตพยาบาทและยากที่จะกำจัดเพราะที่นี่เป็นที่ของพวกเขา”

Wash island Hashima

This Hashima Island is located in Nagasaki. It is an island that has been washed for a long time and is located in the middle of the sea. It is very unique and has only one island. It is one of the 5 most watched islands in the world. This island is like a prisoner prisoner during World War II. Therefore being an extremely haunting island.

Japanese army recruited Chinese workers And the South Korean people who were defendants during the war came to work in coal mines Later, Mitsubishi, the Japanese giant bought this island. And to develop into a large coal mine And had to shut down because coal power is no longer needed in Japan Therefore evacuating people from the area.

Hashima Island Today it is a secluded place and there are no living things, no trees or flowers. Hashima Island has been used as a location for filming many movies. One of them is “Battle Royale”. During the filming, something went wrong all the time. Like meeting someone other than the team that entered the scene or the film roll, although still working at first.

And the scariest event in the division caused him to stop for a week: Shiaki Kuriyama, the actress who played the role of a female student. She was suddenly overwhelmed by something until having to invite the female Miko who came along to manage to drive. Chasing the evil spirits to success.

After that spirit left her body, she said, “This place has souls, malice and hard to get rid of because this is their place.”

เกาะล้าง ฮาชิมะ

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com