หอคอยแห่งลอนดอน

หอคอยแห่งลอนดอน

พระบรมมหาราชวังและป้อมปราการซึ่งตั้งอยู่บนฝั่งแม่น้ำเทมส์ของกรุงลอนดอนในอังกฤษเดิมพระราชวังสร้างขึ้นโดยกษัตริย์วิลเลียมที่ 1 แห่งอังกฤษเมื่อปีค. ศ. 1078 ขึ้นชื่อว่าเป็นหนึ่งในที่มีผีดุร้ายที่สุดในโลก หอคอยเคยเป็นป้อมปราการที่คุมขังนักโทษระดับสูง และยังเป็นสถานที่ประหารชีวิตและทรมานนักโทษเช่นกัน

วิญญาณที่อย่ที่นั่นออกมาให้เห็นกันบ่อยครั้งที่หอคอยแห่งลอนดอนคือวิญญาณของ
พระนางแอนน์ โบลินน์ มเหสีองค์ที่ 2 ในพระเจ้าเฮนรี่ที่แปด ซึ่งถูกประหารเพราะนอกพระทัยพระเจ้า Henry ว่ากันว่าเมื่อฆ่าเธอแล้วเพชฌฆาตได้ยกหัวขึ้นมาชูดวงตาของเธอยังคงลืมอยู่ และปากของเธอก็ขยับอยู่

คนที่ไปดูการประหารเชื่อว่าเธอสาปแช่ง ทำให้หลายคนมักจะเห็นเธอปรากฏตัวในรูปแบบวิญญาณที่ไม่มีหัวมี และทหารเฝ้ายามเคยเห็นผู้หญิงสวมผ้าคลุมศีรษะเดินบนระเบียงที่ปิดถาวรแต่ถือหัวไว้ในมือของธอหรือคุณอาจได้ยินเสียงคร่ําครวญในห้องประหารและกรีดร้อง จนถึงทุกวันนี้ก็ยังมีเหตุการณ์แปลก ๆ ให้ดูแทบทุกคืน

เรื่องเล่าหรือความเป็นมาทั้งหมดถูกเล่ารุ่นสู่รุ่น แต่ถ้าใครไม่เชื่อก็ไปพิสูจด้วยตนเองได้แต่ฉันคนนึงที่ไม่ไปแน่นอน ฝากไว้ให้อ่านและติดตามในเรื่องที่เราไม่เคยรู้มาก่อน ขอบคุณทุกท่านที่รับชม

The Royal Palace and Fortress, located on the banks of the Thames of London in England, was originally built by King William I of England in 1883. Fri 1078 is reputed to be one of the most ferocious ghosts in the world. The tower used to be a fortress that held high-level prisoners. And also a place to kill and torture prisoners.

The spirits that come out there are often seen in the Tower of London.
Her Royal Highness Anne Bolinn, the 2nd Consort of Henry VIII It was said that after killing her, the executioner raised her head and held her eyes still forgets. And her mouth moved.

People who watched the execution believe that she cursed Causing many to see her appear in a form of spirits without a head And watchmen have seen women wearing headscarves, walking on permanent terraces but holding their heads in the hands of Thor, or you may hear the groaning of the execution room and screaming. To this day there are still strange events to watch almost every night.

All narratives or history are told from generation to generation. But if anyone does not believe, then can verify by myself, but I’m the one who definitely won’t go. Leave it for reading and following on stories we never knew before. Thank you everyone for watching.

หอคอยแห่งลอนดอน

ขอบคุณรูปภาพและข้อมูล : Google / youtube

แนะนำติชมได้ที่ : 6688trading.com